• Nyheter - Aqua Drolics

Följ Aqua Drolics på Facebook

divider

Följ oss på vår nya Facebook sida. Här lägger vi upp nyheter, projekt, filmer och annat spännande som händer kring Aqua Drolics. 

Klicka här för att komma till sidan. 

Vattenkvalité blir leverantör av Aqua Drolics

divider

Det är med stor glädje vi kan meddela att Vattenkvalité inlett ett samarbete med det holländska företaget Aqua Drolics. Samarbetet innebär att Vattenkvalité nu kan erbjuda hela Aqua Drolics sortiment till den svenska marknaden. 

Aqua Drolics har de senaste 25 åren designat och producerat barnpooler och figurer till offentliga bad, campingar, hotell etc. och är idag en av de främsta i Europa på området. 

Alla produkter tillverkas i Best i närheten Eindhoven i Holland. Aqua Drolics har idag 42 anställda och står för hög kvalitet och ett mycket stort sortiment. Produkterna säljs i mer än 60 länder världen över. För att nå detta stora antal har man cirka 20 agenter i Europa och övriga världen. 

Samtliga standardprodukter är TÜV certifierade och uppfyller nuvarande DIN- och europeiska normer.  

Produkterna har en unik stil med ljusa glada färger och interaktiva element som är mycket tilltalande för barnen. Utöver utbudet av över 200 standardprodukter, är det också möjligt att specialanpassa produkterna efter önskemål.  

 

"Vi har länge haft ögonen på den svenska marknaden och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete" säger Eric de Graauw, Managing Director på Aqua Drolics.

Sida:1(av: 1)