• Vattenrutschbanor för alla smaker

    "Om du kan tänka det, kan vi göra det"

För 33 år sedan installerades den första vattenrutschbanan från Klarer i staden Wil, Schweiz. Sedan dess har man blivit en av de ledande leverantörerna av vattenrutschbanor med över 1 000 referenser över hela världen. 

Genom att arbete med ledorden ”Om du kan tänka det, kan vi göra det” har man genom åren lett utvecklingen av nya vattenrutschbanor. Detta har bland annat resulterat i den populära Magic Eye®, Racer, The Cone och världens första Looping bana.

Vattenrutschbanor

divider

Klassisk

Black Hole

Magic

Magic Eye®

Magic Racer

The Cone

Turbo

High Fly

Racer

Abyss®

Fritt Fall

Looping

Vildfors

Wide

Triple

Tillbehör

divider

Naturligt ljusinsläpp

Belysning

Tidtagning

Säkerhet

Isolering

Fallstart

Ljud

Plexi

Ringar

Landningar

divider

1. Universal 

Universalalandningen är en all-around lösning för som passar i princip alla typer av banor. Den kan installeras både i golvnivå eller upphöjd. För att ta sig upp använder man de integrerade trapporna.

2. Sofa 

Sofa landningen ger maximal säkerhet med högsta möjliga komfort. Denna landning kan installeras i marknivå eller upphöjd ovan jord. För att ta sig upp använder man de integrerade trapporna.

3. Sofa Special 

Sofa Special landningen är en mjuklandning i en befintlig pool. Man bromsas säkert upp i landningsområdet och landar sedan i den intilliggande poolen. Detta bidrar till minskad risk för kollision vid landningen.

Nyheter

divider

Nu gör vi Bio-serien ännu bättre!

Vi har sedan tidigare valt att inte ha några parfymer i produkten då dessa riskerar att påverka vattenkvalitén och nu...

Klarer News 2014

Nu finns den årliga nyhetsbroschyren från Klarer ute. Läs om projekt under åretoch låt dig inspireras av de nyheter som...

Broschyr

divider

Koncept & Planering

divider

Att planera en vattenrutschbana är en av de viktigaste länkarna i den värdeskapande kedjan. Planeringen för att skapa ett samspel mellan de olika attraktionerna och på så sätt en attraktiv anläggning är oerhört viktig. Den bästa planeringen sker i samråd och präglas av förmågan att tänka hur en attraktiv vattenrutschbana kan lämna ett bestående intryck hos gästerna för att få dem att återkomma regelbundet. 

Med över 30 års erfarenhet av att designa vattenrutschbanor så kan vi marknaden, de senaste trenderna och har den erfarenhet som krävs för att ge dig de bästa råden. Dela dina idéer och planer med oss så tar vi fram ett koncept som presenteras i en 3D modell för att på bästa sätt illustrera de möjligheter som finns för din anläggning.

divider

33 år på marknaden

Över 1 000 installationer

Högsta kvalitet

Vision

divider

Förverkliga dina drömmar

Möjligheterna med vattenrutschbanor är många. Det är i princip bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt.

Klarer har ett brett utbud av vattenrutschbanor i sitt ordinarie sortiment och flera av dom går att kombinera med varandra. Kanske önskar du en bana som kombinerar både känsla, visuella effekter och fart.

Möjligheterna är som sagt många. 

Referenser

divider