• Nyheter - Klarer

Nu gör vi Bio-serien ännu bättre!

divider

Vi har sedan tidigare valt att inte ha några parfymer i produkten då dessa riskerar att påverka vattenkvalitén och nu förbättrar vi BIO serien ytterligare genom att ta bort färgämnet ur produkten. Därmed eliminerar vi ytterligare en ingrediens som kan riskerar att påverka den så känsliga vattenkvalitén i våra spapooler och bassänger.

Det uppmärksammas ofta i media om föroreningar och dåligt bassängvatten samt vad som händer rent kemiskt när tensider, kol och kväve kommer i kontakt med klor. Då bildas skadliga klor- och kväveföreningar, en av orsakerna till att dessa föreningar uppkommer beror bland annat på de städkemikalier som används runt bassänger som alla innehåller tensider, kol och kväve. Därför har vi på Vattenkvalité tagit fram Bio serien, kemikalier speciellt anpassade för miljön i badanläggningar. Serien innehåller varken tensider, kol eller kväve, och i motsats till miljömärkta produkter som oftast innehåller vassle är vår BIO serie betydligt skonsammare för vattnet än andra produkter.

Klarer News 2014

divider

Nu finns den årliga nyhetsbroschyren från Klarer ute. Läs om projekt under åretoch låt dig inspireras av de nyheter som kommer. 

Följ Klarer på Facebook

divider

Följ oss på vår nya Facebook sida. Här lägger vi upp nyheter, projekt, filmer och annat spännande som händer kring Klarer. 

Klicka här för att komma till sidan.

Magic till Hjortenbergsbadet

divider

Rydbergs Bygg som fått i uppdrag att bygga det nya Hjortenbergsbadet i Nyköping har valt Klarer som sammarbetspartner för den nya vattenrutschbanan Magic. 

Banan som har en starthöjd på 8,5 meter kommer att bli 94 meter lång och förses med både isolering och LED-belysning.

Läs mer om Magic på vår www.klarersverige.se

Vattenrutschbana till prisad norsk resort

divider

Vattenkvalité AB har nyligen sålt en vattenrutschbana till Vestlia Resort i Geilo, Norge. 

Vestlia, som blivit utsedd till Norges ledande resort för andra året i rad har valt att köpa en Black Hole från schweiziska System Klarer.

Sida:1(av: 1)